Масажний шланг до протитечії Fitstar Taifun Duo (8552050)

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Трубка прогумована для штучних протитечій Fitstar, яка сприяє посиленню масажного ефекту зустрічної течії шляхом утворення пульсуючих коливань.

Країна виробникНімеччина Торгова маркаFitstar

Характеристики

Країна виробник:
Німеччина
Торгова марка:
Fitstar
Матеріали
Матеріал корпуса:
Сантопрен
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Шланг з масажним ефектом Fitstar 8552050 є запасним комплектуючим елементом для протитечії Fitstar Duo (серії Taifun та Cyclon) різних моделей. Пристрої Fitstar Taifun Duo створюють зустрічний потік води в басейнах будь-якого обсягу та призначення. Штучна течія підвищує ефективність тренування спортсменів та любителів плавання, може використовуватися як засіб медичної фізкультури та підводного гідромасажу.

Вода, яка забирається з чаші басейну, транспортується через потужний насос, який видає прямонаправлений водний стовп під тиском. Щоб набути максимальну силу водного потоку та посилити інтенсивність масажних процедур, у протитечії використовується масажний шланг з насадкою для створення пульсуючих коливань. Пульсуюча насадка розсіює вихідний потік води та створює ефект «хвильових мікроударів», які сприяють якісному масажу певних зон на тілі людини. Шланг виготовлений з міцної гуми, яка має високий ступінь щільності, що дозволяє елементу витримувати високий тиск і не зазнавати корозії.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук