Плаваючий дозатор AstralPool Shark 36620

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Дозатор для дезінфекції води у будь-яких басейнах з регульованою подачею хімічного реагенту. Резервуар розрахований на 5 пігулок по 200 грам.

Країна виробникІспанія Торгова маркаAstralPool

Характеристики

Країна виробник:
Іспанія
Торгова марка:
AstralPool
Місткість:
5 таблеток D75 мм
Матеріали
Матеріал корпуса:
ABS-пластик
Розмір без упаковки
Довжина:
225  мм
Ширина:
226  мм
Висота:
182  мм
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Дозатор AstralPool Shark 36620, що плаває, застосовується в різних приватних і громадських басейнах будь-якої конструкції та об'єму. Головним завданням такого аксесуару є знезараження води, що надходить у чашу басейну, при цьому:

  • У стаціонарних басейнах дозатор може забезпечувати додаткову (контрольну) дезінфекцію в парі з основною системою фільтрації та знезараження.
  • У сезонних басейнах дозатор може бути основним дезінфікуючим обладнанням.

Дозатор сумісний із таблетованими реагентами на основі хлору та брому, які закладаються у спеціальний резервуар (місткість – 5 таблеток по 200 грам). Після того, як дозатор потрапляє у воду, змочені таблетки починають віддавати хімічні речовини в басейн. Ширину отворів, через які в дозатор проходить вода, можна регулювати, тим самим контролюючи інтенсивність хімічної дезінфекції. Корпус пристрою виготовлений з міцного матового полістиролу, який розрахований на серйозні механічні навантаження, а спеціальне покриття дозволяє легко очистити дозатор від зовнішніх забруднень. Також цей матеріал характеризується тривалим терміном експлуатації.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук