Електротермостат цифровий на DIN-рейку Vagner Pool 512012

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Пристрій для контролю за ступенем нагрівання води в басейні з вбудованою цифровою панеллю управління та ступенем захисту IP 20.

Країна виробникЧехія Торгова маркаVagner Pool

Характеристики

Країна виробник:
Чехія
Торгова марка:
Vagner Pool
Матеріали
Матеріал корпуса:
ABS-пластик
Температура і тиск
Максимальна температура:
40  ⁰С
Вага
Вага нетто:
0.2  кг
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Електронний термостат Vagner Pool 512012 для електричних розподільчих щитів використовується як пристрій контролю та регулювання температурних показників води в плавальному басейні. Якщо в контурі басейну встановлено пристрій примусового нагріву води, то необхідний постійний контроль за його роботою, щоб раціонально споживати енергію та підтримувати комфортну температуру для тих, хто купається. Пристрій може регулювати температуру в межах від 0 до 40 °C. Відмінною особливістю даної моделі термостата є точніше електронне керування, яке допомагає задати температуру з точністю до 1 °C. Корпус, захищений за стандартом ізоляції IP 20, закріплюється на спеціальній DIN-рейці, яка розрахована на монтаж електроустаткування.

Занурювальний термостат оснащений 2,5-метровим електричним проводом з датчиком на кінці, який закріплюється всередині труби, по якій проходить тепла вода. Сам він нагрівається до показника, встановленого користувачем, і порівнює значення власної температури з температурою водного потоку. У разі фіксації відхилень датчик передає команду терморегулятору на підігрів або припинення роботи.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук