Електротермостат на DIN-рейку Vagner Pool 512011

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Термостат занурювальний електричний із зовнішнім датчиком для відстеження ступеня нагрівання води у замкнутій системі плавального басейну.

Країна виробникЧехія Торгова маркаVagner Pool

Характеристики

Країна виробник:
Чехія
Торгова марка:
Vagner Pool
Матеріали
Матеріал корпуса:
ABS-пластик
Температура і тиск
Максимальна температура:
40  ⁰С
Вага
Вага нетто:
0.3  кг
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Електронний термостат Vagner Pool 512011 – обладнання для контролю та оперативного коригування температури води в плавальному басейні, виготовлене за занурювальною технологією. Такий пристрій необхідний у басейнах, які мають обладнання для примусового підігріву води, щоб раціонально витрачати енергоресурси та підтримувати оптимальну температуру для тих, хто купається. Виносний датчик може працювати від 0 до 40 °C. Корпус терморегулятора захищений за класом IP 20 і монтується строго на спеціальну DIN-рейку, що випускається для електричних установок.

Термостат з занурювальним способом вимірювання має датчик, який знаходиться на кінці електричного дроту, вставленого в корпус пристрою. Датчик розміщується в лінії циркуляції води басейну та нагрівається до заданої користувачем температури. Після цього він починає порівнювати власну температуру та температуру води, передаючи дані електронному термостату для збільшення або зменшення підігріву.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук