Форсунка гідромасажна обертова Vagner Pool 31319

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Форсунка для підводного гідромасажу з хрестоподібною накладкою та рухомим соплом з траєкторією обертання «Rotate». Виготовлена із міцного полімеру.

Країна виробникЧехія Торгова маркаVagner Pool

Характеристики

Країна виробник:
Чехія
Торгова марка:
Vagner Pool
Тип обладнання:
Форсунки
Матеріали
Матеріал корпуса:
ABS-пластик
Вага
Вага нетто:
0.408  кг
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Форсунка гідромасажна обертова Vagner Pool 31319 - закладна деталь, яка входить в систему гідромасажу в плавальному басейні.

Потужність подачі залежатиме від глибини установки форсунки, при цьому пристрій може монтуватись як у дно, так і у стіну чаші басейну. Ця модель форсунки входить до категорії пристроїв для посиленого гідромасажу, тому її конструкція має особливі характеристики: сопло, що випускає водний потік упереміш з повітрям, виконане за технологією «Rotate», що дозволяє йому обертатися по колу і, проходячи через хрестоподібну лицьову рамку, створювати легкий вихровий імпульсний потік, що впливає на певну ділянку тіла людини «хвилями». Для того, щоб посилити швидкість виходу гідромасажного потоку в басейн, необхідно збільшити нагнітання води або кисню, тому один із пари патрубків форсунки має більший діаметр, ніж інший.

Всі частини корпусу форсунки виготовлені з ABS-пластику, несприйнятливого до корозійних процесів, тиску води та бетону. Для якісного монтажу та ізоляції пристрою в комплект входять фланці та кріпильні болти.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук