Коробка розподільна Fitstar 4010020

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Коробка для оперативного доступу до магістралей електричних проводів, що йдуть від джерела живлення до прожекторів, що висвітлюють басейн.

Країна виробникПольща Торгова маркаFitstar

Характеристики

Країна виробник:
Польща
Торгова марка:
Fitstar
Тип випромінювача:
Короб розподільний
Матеріали
Матеріал корпуса:
Нержавіюча сталь/Бронза
Розмір без упаковки
Довжина:
127  мм
Ширина:
115  мм
Висота:
68  мм
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Коробка розподільна Fitstar 4010020 є закладним елементом системи електроживлення басейну. Так як робота підводних прожекторів потребує високого споживання енергії, до них необхідно підводити велику кількість кабелів.

Основним завданням з'єднувальної коробки є забезпечення контакту між понижувальним трансформатором та проводом від освітлювача, встановленого у чаші басейну. При цьому коробка повинна бути абсолютно герметична, тому що знаходиться поряд із джерелом вологи та води. У більшості випадків ця закладна монтується поряд зі стіною басейну або іншою відповідною поверхнею біля чаші. Корпус розподільної коробки відлитий з гарматної бронзи, а захисна кришка – з якісної нержавіючої сталі. Крім того, що дані матеріали не схильні до корозії, вони з легкістю витримують будь-які механічні впливи (тиск ґрунту, вага людини і т. д.). Додатковий вологозахист забезпечують муфти та фланці, що йдуть у комплекті із закладною.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук