Обтискання для термопари Vagner Pool 512021

Доставка
Варіанти оплати
Наші переваги
  • — Гарантія
  • — Сповіщення по SMS
  • — Повернення та обмін
  • — Різні способи оплати
  • — Краща ціна

Захисна оболонка ½" для датчика терморегуляції водного потоку в басейні. З'єднується з електричним проводом від корпусу терморегулятора.

Країна виробникЧехія Торгова маркаVagner Pool

Характеристики

Країна виробник:
Чехія
Торгова марка:
Vagner Pool
Матеріали
Матеріал корпуса:
ABS-пластик
Температура і тиск
Максимальна температура:
40  ⁰С
Вага
Вага нетто:
0.015  кг
Гарантія
Гарантія:
12 місяців
Знайти схожі

Опис

Обтискання термодатчика Vagner Pool 512021 є комплектуючою деталлю до електронних термостатів Vagner Pool. Служить вимірювання температури водного потоку. Датчик розташовується на кінці ізольованого електричного кабелю, який іншим кінцем з'єднується із самим пристроєм. На терморегуляторі знаходяться елементи управління (механічний регулятор або електронна панель), через які термодатчику задається необхідна температура нагріву в межах від 0 до 40 °C. Після досягнення необхідного температурного показника термодатчик починає порівнювати власну температуру і температуру водного потоку, що стикається з ним. Датчик посилає сигнали термостату на увімкнення або вимкнення, якщо температура води не відповідатиме показникам електрода.

Така система дозволяє максимально заощадити споживання енергії та раціонально витрачати експлуатаційну потужність обладнання. Обтискання датчика проводиться з стійких полімерів, які характеризуються високою чутливістю до перепадів температури, при цьому стійкі до корозії та деформації.

Відгуки

Не знайдено дописів

ЗАЛИШИТИ ВIДГУК ПРО ТОВАР

Поділіться думкою з іншими покупцями

Написати відгук